Sprogimas

Per avariją Kelmės rajone žuvo du Latvijos piliečiai, dar trys sužeisti

Per avariją Kelmės rajone antradienio paryčiais žuvo du Latvijos piliečiai, dar trys šios valstybės piliečiai buvo sužeisti.

Policijos departamentas pranešė, kad apie 4.08 val. kelyje Ryga-Šiauliai-Tauragė-Kaliningradas, Šiaulių kryptimi ties Legotės kaimu, mikroautobusas, vairuojamas 33-erių Latvijos piliečio, atsitrenkė į pakelėje stovintį vilkiką.

Per eismo įvykį žuvo du keleiviai, Latvijos piliečiai: 30 ir 43 metų amžiaus, sužaloti dar trys keleiviai iš Latvijos.  

Šiaulių apskrities policijos atstovė Gailutė Smagriūnienė BNS sakė, kad mikroautobusas registruotas Latvijoje, juo važiavo Latvijos piliečiai.  

Pirmadienį vietoje, kur įvyko dvi gyvybes nusinešusi avarija, baltarusio vairuojamas vilkikas irgi pateko į avariją – per ją nuvirto priekaba su vežtu žuvies kroviniu. Vilkikas liko stovėti kelkraštyje.

Vėliau baltarusis atvyko į avarijos vietą su kitu vilkiku, tik jau be priekabos. Jis  laukė, kol atvažiuos kranas, ir bus galima pakrauti žuvies krovinį.

Pasak G. Smagriūnienės, baltarusis vilkiko vairuotojas tikina tinkamai pažymėjęs avarijos vietą, tuo metu avariją išgyvenęs mikroautobuso vairuotojas iš Latvijos teigia, kad nematė jokio ženklinimo.

„Jis stovėjo priešais tą vilkiką, kuris buvo patyręs avariją, jo vilkikas buvo be priekabos. Ir tada mikroautobusas trenkėsi į tą vilkiką, kuris buvo be priekabos, šis nuo smūgio atsitrenkė į vilkiką, kuris vežė žuvį“, – BNS pasakojo policijos atstovė.

Baltarusis nebuvo sužalotas nei per avariją pirmadienį, nei per avariją antradienio rytą.

Dėl avarijos, kurioje žuvo Latvijos piliečiai, atliekamas ikiteisminis tyrimas.

Budas.lt nuotr.

Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode