Sprogimas

Lietuvos zoologijos sodo tigrės prognozės 2022 metams

tigresAr žinojote, jog tyliai sėlinantis tigras bus 2022 metų simbolis? Ateidamas, jis su savimi atsineš drąsą — naujoms pergalėms, išmintį — prasmingiems gyvenimo pokyčiams ir galią — kurti naujas taisykles. Ne veltui tigrai laikomi vienais iš gražiausių bei paslaptingiausių gyvūnų pasaulio atstovų. Artėjant naujiems juodojo vandens tigro metams, prisimename Lietuvos zoologijos sode gyvenančius amūrinius tigrus, o vienas iš jų nuspėja, kokie bus ateinantys metai.

Nuspėti, kokie bus artėjantys metai, šiemet buvo patikėta Lietuvos zoologijos sodo tigrei Nordai. Plėšrūnų prižiūrėtojai paruošė tris siurprizus — dovanas tigrei, kuriose buvo paslėptas pašaras — šviežia mėsa. Viena dovana simbolizuoja aktyvius, kita — ramius, o trečioji — nenuspėjamus būsimus 2022 metus.

Išleidus tigrę į lauko voljerą, ji ramiai nužingsniavo tiesiai prie jai paliktų dovanų. Apuosčius visas paliktas staigmenas, Nordą labiausiai sudomino ramių metų perspektyva, kurią ir pasirinko. Stebint ryžtingai žingsniuojantį tigrą galime tikėtis, jog ateinantys metai bus ramūs ir apgalvoti. Todėl visiems linkime kitąmet imtis pokyčių, apie kuriuos seniai svajojote, o mes į Naujus metus žengiame su dar didesne motyvacija tobulinti aplinkosaugos sistemą!


Aplinkos ministerijos nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode