Parama dėkojame




Teisme du kaltinamieji per konfliktą į teisėją metė vandens butelius

teismasVilniaus miesto apylinkės teisme du kaltinamieji per konfliktą su teisėja į ją metė plastikinius vandens butelius, tačiau nepataikė.

Vilniaus apskrities policijos atstovė Loreta Kairienė BNS sakė, ketvirtadienį, 10.15 val., gauta informacija, kad teisiamieji per teismo posėdį kėlė neramumus, todėl priimtas sprendimas iš teismo salės pašalinti tris vyrus.

„Teismo posėdžio metu įvyko žodinis ginčas tarp teisiamųjų, gimusių 1983, 1980 1981 metais, bei teismo posėdžio dalyvio ir teisėjos, kurio metu teisiamieji, gimę 1983 ir 1980 metais, metė du plastikinius pusės litro vandens butelius į teisėją, tačiau nepataikė. Tokiais savo veiksmais teisiamieji demonstravo nepagarbą aplinkai, sutrikdė viešąją rimtį bei tvarką“ – BNS sakė L. Kairienė.

Surinkta medžiaga dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Vilniaus miesto apylinkės teismo atstovas Giedrius Janonis BNS teigė, kad teisme nagrinėta byla dėl sukčiavimų telefonu, joje iš viso yra 18 kaltinamųjų. Į teisėją vandenį metė du iš jų, jie buvo su antrankiais.

Šioje byloje iš vienuolyno išviliota apie 100 tūkst. eurų.

Ketvirtadienį šioje byloje posėdžiai numatyti ryte ir po pietų, suimtiems kaltinamiesiems buvo paskirtas maisto davinys, taip pat vandens buteliai.

„Jiems nebuvo nuimti antrankiai, vienas metė buteliuką stodamasis, tada metė ir kitas. Jie atlieka laisvės atėmimo bausmę, įtariama, kad sukčiavimas įvykdytas atliekant laisvės atėmimo bausmę“, – BNS sakė G. Janonis.

STT asociatyvi nuotr.

Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode