Parama dėkojame




Aleksandrito lazeris: ilgalaikis plaukų šalinimo sprendimas

lazerisPlaukelių šalinimas – tai būdas gerai atrodyti ir jaustis. Klasikiniai plaukų šalinimo būdai, tokie kaip vaškas, skustuvai ir plaukų kremai, užima daug laiko, yra skausmingi ir trumpalaikiai. Lygi ir šilkinė oda be dažnos epiliacijos yra daugelio iš mūsų svajonė. Kiek lengvesnis ir malonesnis būtų gyvenimas be kasdienio skutimosi?

Aleksandrito lazeris pašalina plaukelius visam laikui

Aleksandrito lazerio, kuri galima rasti: https://mesoderma.eu/product-tag/aleksandrito-lazeris/ bangos ilgis yra 755 nm, todėl jis pasižymi didele melanino absorbcija. Praktiškai tai yra lazeris, greičiausiai absorbuojantis melanino chromoforą iš visų rinkoje naudojamų epiliacijos prietaisų. Todėl šis lazeris yra optimalus sprendimas ploniems ir labai šviesiems plaukeliams epiliuoti, kur melanino yra mažiausia koncentracija.

Be to, epiliacijos lazerio technologija, naudojant specialią formulę, palaipsniui įkaitina odą ir joje esančius plaukelių folikulus, galiausiai juos termiškai sunaikindama. Įrenginio galvutėje yra 20 nm safyrinis antgalis, kuris gydymo metu vėsina odą. Procedūros metu safyrinis antgalis atšaldomas iki 15 laipsnių Celsijaus temperatūros, todėl procedūra visiškai neskausminga.

Efektyvus plaukų šalinimas lazeriu švelniai ir be skausmo?

Pagrindinis plaukų šalinimo lazeriu privalumas yra tas, kad lygi oda be plaukelių išlieka visą likusį gyvenimą - tai ilgalaikis procesas. Vos kelios procedūros ir daugiau niekada nebereikės nerimauti dėl nepageidaujamų plaukelių. Tačiau skausmo baimė gali atbaidyti. Įdegusi oda arba šviesūs, ploni plaukai taip pat gali būti didelė kontraindikacija. Bet net ir tokiu atveju išeitis yra - naujos kartos aleksandrito lazeris visiškai neskausmingai pašalina net pačius lengviausius ir ploniausius plaukelius.

Kodėl plaukų šalinimas lazeriu toks veiksmingas?

Aleksandrito lazerio unikalumas, palyginti su kitomis plaukų šalinimo technologijomis, visų pirma slypi šiose savybėse:

  • greičiausias melanino chromoforo įsisavinimas odoje - dėl to lazeris geriausiai tinka šviesiems ir ploniems plaukeliams gydyti, be to, juo galima apdoroti bet kokį odos fototipą (I-IV) ir net įdegusią odą;
  • visiškai neskausmingas gydymas - iki 15 laipsnių Celsijaus atšaldytas safyrinis antgalis sumažina paciento skausmą.

Kurių kūno vietų plaukelius galima šalinti lazeriu?

Depiliuoti galima bet kurią kūno vietą: ūsus, pečius, pažastis, šlaunis, blauzdas ir bet kurią kitą sritį, kurioje pacientui plaukeliai kelia problemų.

Kam gali būti naudingas plaukų šalinimas lazeriu? Visiems: moterims, vyrams, nepriklausomai nuo jų veido spalvos, plaukų spalvos ar kūno dalies, kurią reikia depiliuoti. Lazeris gali susidoroti net su plonais šviesiais ar žilais plaukais. Net jei plaukų šalinimas kitais prietaisais nepavyko, aleksandrito lazeris neskausmingai pašalins nepageidaujamus plaukelius.

Kiek procedūrų reikia atlikti, kad poveikis būtų ilgalaikis?

Daugumai žmonių reikia 4-6 procedūrų, atliekamų 6-8 savaičių intervalais. Tačiau atkreipkite dėmesį, kad galutinis reikalingų procedūrų skaičius nustatomas individualiai konsultacijos metu.

23-286b

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode